Aankoop

Heb jij je droomhuis gevonden? Of ben je juist net gestart met je zoektocht? Bij het aankoopproces komt veel kijken: van bezichtigen tot ondertekenen. Dat is vast niet iets wat je dagelijks doet, maar wij wel! We helpen je graag met al je vragen. Hierbij zorgen wij voor een passend en deskundig advies en houden we rekening met je wensen en behoeften. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Verkoop

Je hebt besloten om je huis te verkopen. En nu? Onze verkoopmakelaar zal allereerst de woning bekijken en de waarde bepalen. Samen met jou wordt er een verkoopstrategie gekozen, waarbij jij kunt aangeven wat je wensen zijn. Met een groot netwerk bestaande uit potentiƫle kopers, nauwe samenwerkingen met betrokken instanties en de juiste vakkennis, doen wij er alles aan om je woning zo snel mogelijk te verkopen.

Hypotheken

Ben jij benieuwd wat je maximaal kunt gaan lenen? Of wil je de maandlasten van jouw nieuwe hypotheek weten? Wij werken nauw samen met een onafhankelijk hypotheekadvieskantoor en kunnen bij vele hypotheekaanbieders terecht. Je ontvangt van onze hypotheekadviseur een advies op maat. Tijdens jouw afspraak inventariseert onze hypotheekadviseur jouw wensen. Het eerste gesprek is geheel vrijblijvend en helemaal gratis.